Elämä on mallillaan. Makaan Perthissä Tiiramin luona riippumatossa ja kirjottelen päiväkirjaa. Lämpötila on siinä +25 paikkeilla. Kolmen viikon komennus farmilla on takana ja edessä ainakin viikon loma.

Viimeiset päivät kuluivat melko lailla samaan tapaan, kuin ensimmäiset. Ajoin lastaajaa, keräsin heinää, lastasin rekkoja. Viime viikon keskiviikkona onnistuin osumaan rekan oikeaan sivuspoileriin heinäpaalin kanssa ja tekemään 2000 dollarin vahingot. Voitte kuvitella, että pomo oli tyytyväinen... No - vakuutus oli onneksi kunnossa.

Viikonloppuna oli sään vuoksi pari vapaapäivää. Lauantai-iltana yksi rekkakuskeista vei meidät kaupunkiin illalliselle. Tämän jälkeen jatkettiin iltaa hänen kotonaan ja naureskeltiin pomon ja omistajan kommelluksille. Kumpikaan ei ole suuressa suosiossa meidän duunareiden keskuudessa. Omistajasta ehdinkin jo avautumaan viime kirjoituksessa. Pomo (Ainsley) taas hoitaa kyllä hommansa, mutta auktoriteetti ei ole parasta mahdollista tasoa ja organisointikyvyissä olisi reilusti parantamisen varaa. Toisaalta - olen aina voinut luottaa siihen, että jos ongelmia tulee, Ainsley osaa korjata ja hänelle on aina pystynyt puhumaan suoraan.

264185.jpg
Pierre (GER) ja Peter (NZ) istumassa lauantai-iltaa

Tänään koitti siis lähdön aika. Autoin eilen Jeremyä korjaamaan yhden pikku tietokoneongelman ja hän sanoi samalla, että hän voi heittää minut Perthiin huomenna. Jeremy on harrastelijalentäjä ja tiesin, että hän omistaa lentokoneen. En kuitenkaan osannut arvata, että hän heittäisi meidät Perthiin lentokoneella!

Kyseessä ei ole ihan mikään pieni prutku. Cessna Crusader on kaksimoottorinen, kuusipaikkainen kone, jolla kelpasi pöristellä takaisin sivistyksen pariin. Sain istua etupenkillä perämiehen paikalla ja kuuntelin mielenkiinnolla radioliikennettä ja ihailin maisemia. Lento kesti (valitettavasti) vain 25 minuuttia, joten ennen pitkää laskeuduimme Perthin harrastelijakentälle ja lähdimme taksilla kohti keskustaa. Tiiram löysi minut lopulta keskustasta hortoilemasta ja lähdimme junalla hänen kotiinsa. Tuntuu todella hyvältä olla taas takaisin ihmisten ilmoilla.

Viikonlopusta tulee loistava. Huomenna istutaan iltaa CISV-porukalla ja sunnuntaina on Red Bull Air Race...

264277.jpg
Cessna Crusader

264283.jpg
Käy se lentokoneen työntäminen ruohonleikkurillakin

264289.jpg
Ja sitä maisemaa...

Kiitos muuten taas lukuisista kommenteista. Kirjoittelen lisää viikonlopun jälkeen.