279593.jpg
Pitäisköhän ostaa uusi kamera?

Tämä tässä on Marilyn. Marilyn on 2,6-litrainen Mitsubishi Sigma. Pelastin tämän valtatiehirmun autopurkaamolta 500 dollarin (280€) - hmmm - kilpailukykyiseen hintaan. Marilyn on luotettava ja kelpo auto. Konepellin alla hyrräävä kisakone pitää varsin miehekästä ääntä käyden silti varsin viileänä. Eturenkaat piti vaihtaa uusiin, mutta muita huoltotoimenpiteitä ei vielä ole tarvinnut tehdä. Jos se ei temppuile sen parin kuukauden aikana jonka Perthissä vietän, kaikki hyvin. Saatan saada myytyä sen vielä jollekin idiootille ennen kuin jatkan matkaa.

279597.jpg
Konepellin alla kehrää 2,6-litrainen kisakone

Kyllä, aion jäädä Perthiin vähäksi aikaa. Sain nimittäin loistavan työpaikan. Paikallinen "Woolworths" on vähän kuin Kesko Suomessa; suurin ja mahtavin vähittäismyyntiketju. Niiden keskusvarastolla tarvittiin keräilijöitä (terveisiä Makkarakoppiin) ja sain kuin sainkin paikan. Palkka on loistava. Päivävuorosta maksetaan 13,5€/tunti ja iltavuorosta 15,8€/tunti. Lauantaisin tulee vielä lisät päälle, joten en voinut kieltäytyä. Nostan kytkintä viimeistään tammikuun puolivälissä suunnaten Melbournen ja Tasmanian tienoille ja sieltä aikanaan Cairnsiin. Se on tosin tulevaisuutta, eikä sitä kannata kovin tarkkaan suunnitella. Eihän minun alunperin pitänyt edes tulla Perthiin...

Siinä tärkeimmät. Viime viikonloppuna lähdimme koko porukalla veneen kanssa Swan-joelle. Steve hinasi meitä ympäriinsä pumpattavan donitsin kyydissä ja hauskaa oli. Edellisestä kerrasta on varmaan 10 vuotta, joten meno tuntui luissa ja ytimissä. Illalla oli paikallisen CISV:n varainkeruuilta. Paikalle oli saapunut pääosin vanhempia pariskuntia, mutta oli silti mukava istua vähän erilaista iltaa. Ilta jatkui kämppisten kanssa yökerhoja kiertäen. Päädyimme The Rise-nimiseen teknohumppamestaan (älkää ikinä menkö sinne). Totesin olevani 4 vuotta liian vanha ja vaihdoin maisemaa paikalliseen hard-rock baariin. Live-bändi kylmällä oluella toimi loistavasti ja otimme taksin kotiin joskus aamun pikkutunneilla.

279604.jpg
Minähän se siellä

Alkuviikko on mennyt työnhaun merkeissä. Olen lähinnä istuskellut kotona ja täytellyt lomakkeita netissä. Aloitan työt maanantaina. Loppuviikosta voisinkin kierrellä nähtävyyksiä. Steve lupasi myös viedä meidät kalastamaan lauantai-aamuna, joten viikonlopusta tulee varsin mielenkiintoinen.