Ensinnäkin. Yliopistolta ilmoittivat ystävällisesti, että sähköpostiosoitteeni lakkaa pian toimimasta, koska en enää opiskele siellä. Käyttäkää siis osoitetta [email protected] tästä lähtien jos ja kun lähettelette terveisiä.

Eilinen meni vähän ohi. Heräsin aamukuudelta ja kirosin aikaeroja. Olen kaiken lisäksi tehnyt yötöitä Suomen puolella, joten unirytmini on kutakuinkin sen 12 tuntia jäljessä/edellä. Lueskelin pari tuntia Lonely Planettiä ja sen jälkeen päätin lähteä metsästämään itselleni kannettavaa mp3-soitinta - iPodia. Menin kuitenkin sängylle rötväämään vielä hetkeksi. Heräsin 7 tuntia myöhemmin...

No joo, löysin kuitenkin iPodin. 8Gb:n iPod nanot ovat juuri tulleet markkinoille. Suomen puolella katselin hintoja ja totesin, että täältähän se kannattaa ostaa. Ja todellakin - maksoin tästä vekottimesta n. 200€. Samaan hintaan saa Suomesta 2Gb version, joten samalla hinnalla sain 4 kertaa enemmän tilaa. Ei siis ollenkaan huono kauppa.

Ilta sujui rattoisasti jälleen kerran Bar 23:ssa. Kyseinen kuppila on varmaan Japanin halvimpia paikkoja. Drinkki kuin drinkki maksaa 2€. Rahaa ei ole muutenkaan mennyt läheskään niin paljon, kuin luulin. Tokiota kuvaillaan aina älyttömän kalliina paikkana, mutta kun vähän etsii, löytää kyllä halpoja paikkoja. Maksoin lautasellisesta riisiä ja jotain-japanilaista-kastiketta 2,5€. Kahvikupista saa tosin maksettua 4 euroa, jos ei ole varuillaan.