Ensimmäinen työviikko on melkein takana. Lupasin tehdä ylityöpäivän lauantaina, joten huomenna täytyy vielä mennä katkomaan pakoputkia.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Harvoin on ollut näin ikävä esim. armeijaan. Työpäivän lomassa tulee monta kertaa haikailtua niiden mukavien aikojen perään, jolloin oli -25 astetta, 45kg + rynnäkkökivääri varusteita, aamuyö ja vielä 20km matkaa jäljellä. Alunperin oli tarkoitus asettua Sydneyyn kolmeksi kuukaudeksi, mutta toisen työpäivän jälkeen päätin, että viimeistään kolmen viikon päästä vaihdan maisemaa Melbourneen. Likaisten pakoputkien katkominen ei niin sanotusti ”nappaa”. Olen kyllä tehnytkin pitkää päivää. Ti-to vedin 2h ylitöitä joka päivä. Päätin tosiaan, että jos olen vaan 3 viikkoa tuolla töissä, olen sitten niin paljon kuin mahdollista. Sen jälkeen tosiaan etsitään jotain muuta. Ylitöiden tekeminen on muutenkin ihan hyvä diili. 50% ylityökorvausta ja firman kustantama taksimatka kotiin päivän päätteeksi. Mutta se töistä, pelkkä ajatuskin iljettää tällä hetkellä.

 

Vapaa-aikaa on ollut aika heikosti viime aikoina pitkien työpäivien takia. Hengailen edelleen Hakonin (NOR) kanssa. Se odottaa lähtöä Thaimaahan, kunhan saa työviisuminsa sinne kuntoon. Vaihdettiin hostelliakin puolet halvempaan. Sijainti on lähes yhtä hyvä, huoneiden taso lähes yhtä hyvä, hinta n. puolet edellisestä. Skottivahvistuksemme Grant jäi vielä alkuperäiseen paikkaan. Päivärytmi on seuraava:

 

6:20 Herätys

7:30 Katkaisen päivän ensimmäisen pakoputken

9:30 Kahvitauko

9:45 Katkaisen päivän n. 250. pakoputken

9:55 alkaa viimeistään ahdistaa

12:30 Ruokatunti

13:00 Pakoputki nr 600 vuorossa

16:00 Ylimäääräinen tauko, koska jään ylitöihin

18:30 taksilla hostellille

19:00 etsitään joku ruokapaikka. Ylitöiden päätteeksi en todellakaan ala paistamaan mitään kananmunia itekseni, vaikka siinä säästäisikin aika lailla.

21:00 Joko hengataan hostellilla tai mennään paikalliseen kuppilaan oluelle ja keskustellaan formuloista.

23:00 Nukkumaan

 

Eilen seuraamme liittyi vihtiläinen Susanna, johon törmäsin viime perjantaina baarikierroksella. Hän muutti niinikään samalle alueelle halvempien hostellien perässä. Hakon on kipeänä, joten hän ei ole lähdössä mihinkään tänään. Alan tästä pikkuhiljaa siirtyä illalliselle ja siitä sitten johonkin. En ole muuten vieläkään ottanut yhtään kuvaa Australiassa (kameran akku on loppu – sarjassamme ”tekosyitä”). Joojoo, Laitan Sitten Huomenna. Niin – ja se oopperatalo on edelleen näkemättä...

 

Viikon kohokohtia:

  • Scary Canaryssä on tiistaisin trivia-ilta. Tultiin tällä kertaa kolmansiksi ja voitettiin 2 kannua olutta 6 hengen tiimin kesken. Kuka tietää mitä ensi viikolla?

  • Pomo sanoi, että olen melkein yhtä nopea katkomaan pakoputkia, kun ”silloin kun hän oli nuori”

  • Radiosta tuli tänään Darude – Sandstorm (On muuten paikallinen Radio Nova. Nimi ja kaikki täsmää. Hirvivaroitusten sijaan tosin kenguruvaroituksia ja musiikkivalikoima on pöllitty Kiss FM:ltä).

 

P.S. Kiitokset niille, jotka ovat lähettäneet terveisiä Suomesta. Äiskä, Annina, Hanna M, Katri N jne. On erittäin erittäin erittäi mukava lukea, mitä siellä tapahtuu. Mervikin kuulemma ottamassa eroa Matista...MSN toimii aina, kun olen netissä, mutta harvemmin siinä tulee kauheasti kuulumisia kerrottua kuitenkaan.